Karacasu'da Evi Yanan Aileye Destek!

Karacasu'da Evi Yanan Aileye Destek!

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, seçim çalışması için geldiği Karacasu'da çıkan yangında evi yanan aileyi ziyaret etti.  

Karacasu'nun Esençay Mahallesinde evli ve iki çocuk babası 61 yaşındaki Nuri Çalışkan'a ait evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Tek katlı ahşap ev itfaiye gelene kadar yanarak kül oldu.

Olay Esençay Mahallesi'nde saat 12.30 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre Nuri Çalışkan'a ait evde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında tek katlı ahşap ev itfaiye ekipleri gelene kadar yanıp kül oldu.

Evin sahibi Nuri Çalışkan'ın Yenice Mahallesinde, eşi Hasbiye Çalışkan'ın ise hayvanları otlattığı ve evde kimsenin olmadığı sırada yangın çıktığı öğrenildi.
EV TAMAMEN YANDI
Evi yanan Hasbiye Çalışkan, eve geldiğinde alevlerin sardığı evinin tamamen yandığını görünce sinir krizi geçirdi. Evsiz kalan yaşlı kadın komşuları tarafından teselli edilirken, gözyaşı döktü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürse de çatısı PVC olduğu öğrenilen ev ve içindeki eşyalar tamamen yandı. Evde büyük hasar meydana gelirken can kaybının olmaması teselli kaynağı oldu.
YALNIZ BIRAKMADILAR
Seçim çalışması kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'ya destek olmak için Karacasu'ya gelen CHP eski Genel başkan yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, yangın haberini alır almaz Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ve beraberindeki İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş, meclis üyeleriyle birlikte evi yanan aileye ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
"AİLEMİZİN YANI BAŞINDAYIZ"
Aileyi teselli edip olay yerinde incelemede bulunan Tezcan ve Başkan Büyükyapıcı çıkan yangından duyduğu üzüntüyü dile getirip gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Yangında yaralama ve can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğuna dikkat çeken Büyükyapıcı, çıkan yangında ailenin maddi anlamda ciddi bir kayıp yaşadığını belirterek “Çıkan yangında büyük bir maddi kayıp yaşayan ailemize ne gibi yardımlar yapılması gerekiyorsa, ailemizin yanı başında olacağız”dedi.(Gülay Öztekin-Hedef Gazetesi)

11-079.jpg

22-055.jpg

44-016.jpg

55-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.