Karacasu'da festival coşkusu yaşanacak

Karacasu'da festival coşkusu yaşanacak

Karacasu'da bu yıl 31.'si yapılacak olan Karacasu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali, 25-26 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

Bu yıl 31.'si düzenlenecek olan Karacasu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali 25-26 Ağustos'da yapılacak. Festival, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımının gösterisinin ardından Buğçe Tunçal Resim Sergisi ile devam edecek. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen festivalin ilk gününde Yüksek Sadakat Sahne alacak. Festivalin ikinci günü bu yıl 736.'sı gerçekleştirilecek olan Dedebağ Hayrı ile başlayacak. Hayrın ardından Afrodisias Gezisi düzenlenecek. Festival yerel sanatçı Ozancan Demir ve Volkan Konak'ın performansıyla sona erecek.

Yapılacak Festival etkinliklerine değinen Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivalinin bu yıl 31.'sini düzenliyoruz. Karacasu ve çevre ilçelerden gelecek misafirlerimize Yüksek Sadakat ve Volkan Konak'ın performansıyla müzik ziyafeti verirken yapılacak folklar gösterileri ve resim sergileriyle de Karacasu'nun kültürünü tanıtacağız" diye konuştu.

"KARACASU HAYIRLARIYLA MEŞHUR"

Festivalin ikinci gününün Dedebağ Hayrıyla başlayacağını belirten Büyükyapıcı, "Karacasu,doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra hayırlarıyla da meşhur. Kardeşliğin ve paylaşmanın en güzel örnekleri ilçede düzenlenen hayırlarla gösteriliyor. Bu yıl 736.'sı düzenlenecek Dedebağ hayrını festivalle birleştirdik" dedi.

Dolu dolu geçecek bir program hazırladıklarını belirten Büyükyapıcı, "Tüm dostlarımızı ve çevre ilçelerdeki kardeşlerimizi festival coşkusunu birlikte yaşamak için Karacasu'ya davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.