Karacasu'da Hırsızlık!

Karacasu'da Hırsızlık!

Karacasu’ya İzmir’den güveç satmaya gelen İ.Ş.’nin beraberinde getirdiği iki kişi, güveç aldıkları çömlek ustası Adem Bahçe’nin motosikletini çalarak kayıplara karıştı.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler motosikleti İzmir Kuruçeşme’de change yapılmak üzereyken bulup sahibi Adem Bahçe'ye teslim etti. 

Edinilen bilgiye göre güveç ticareti yapan İ.Ş. yanında iki kişiyle Karacasu’daki çömlek ocaklarından toprak güveç sarmaya geldi. H.B.T (23) ve B.S. (22) adlı iki genç, çömlek ustası Adem Bahçe’nin Tavas Caddesi üzerindeki park halindeki 2018 model motosikletine binerek hızla uzaklaştı. Arkasından koşan Adem Bahçe, motosikletini çalan gençleri polise ihbar etti.

Polis olayla ilgili soruşturma yürütürken gençleri yanında getiren İ.Ş. İzmir Kuruçeşme’de change edilmek üzere olan motosikleti eliyle koymuş gibi bularak polise teslim etti. Motosikletine kavuşan Adem Bahçe, iki yıl önce de 10 bin lira değerindeki motosikletinin çalındığını ancak bulunmadığını belirterek, "Bu kez gözümün önünde çaldılar. Gençleri gözüm hiç tutmamıştı. Motosikletim de bazı hasarlar oluşmuş ama bulunduğuna çok sevindim" dedi.
Motosiklet hırsızlığına karışan şüphelilerden H.B.T’nin arandığı bir başka suçtan yakalanıp cezaevine girdiği ve 50 ayrı suçtan sabıkalı olduğu B.S.'nin ise aranmasına devam edildiği öğrenildi. Bulduğu çalıntı motosikleti Karacasu’ya getiren İ.Ş. “Güveç satarken yardım etsin diye getirmiştim. Meğer suç makinesiymiş. Allah'tan motosikleti bulup teslim ettim” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.