Karacasu'da İsa Sevinç güven tazeledi

Karacasu Ziraat Odası’nın 8. olağan genel kurulu toplantısı yapıldı. Başkanlığa yeniden İsa Sevinç seçildi.

Karacasu Ziraat Odası’nın 8. olağan genel kurulu toplantısı yapıldı. Başkanlığa yeniden İsa Sevinç seçilirken, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurula TBMM Meclis İdare Amiri ve Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Kaymakam Yavuz Gül, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Arslan, Bozdoğan Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Sol Sahil Sulama Kooperatif Başkanı Bülent Sayan ile Denizli Ziraat Odası temsilcileri, mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı.

Göreve geldiği ilk günden bu yana hiçbir zaman siyaset yapmadıklarını ifade eden Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı; “Çünkü amacımız siyaset yapmak değil, ilçemiz Karacasu’ya hizmet vermekti. Bu bağlamda Ziraat Odamızın çalışmalarına bu güne kadar elimizden gelen desteği vermeye çalıştık, bundan sonra da çiftçimizin ve Ziraat Odamızın yanında olmaya devam edeceğiz. Son olarak da ilçemizde meydana gelen soğuk hava şartlarında zeytin üreticimizin zor durumda olduğunun bilincindeyim. Bu konuyla ilgili üzerime düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduğumu da belirtmek istiyorum” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Seçimlere tek liste ile giden ve delegelerin tüm oyunu alan Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç ise; “Karacasu’da çiftçimizin modern ve organik tarıma geçmesi için yılmadan çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Çiftçimizin ihtiyaçları doğrultusunda önümüzdeki günlerde odamız bünyesinde 1 adet veteriner ve 1 adet Ziraat Mühendisinin çiftçimize hizmet vereceğinin müjdesini buradan vermek istiyorum. Bu başarı elbette ki yalnız olmuyor, çalışmalarımızda beni yalnız bırakmayan yönetimim ve oda personelime, gece gündüz belediyemizin tüm ekipmanlarını, personelini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı’ya çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziraat Odası 8. olağan genel kurul toplantısı oda meclisince oda idare heyeti asil ve yedek üyelerin seçiminin ardından, Oda Genel Sekreteri Ali Tanışık, Oda Çalışan Personeli Bakiye Dumanlar, Oda Çalışan Personeli Musa Sevinç’e özverili çalışmalarından dolayı plaketlerinin verilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.