Karacasu'da kayıp kadın aranıyor!

Karacasu'da kayıp kadın aranıyor!

Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Evlerinde ikamet eden ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 85 yaşındaki kimsesiz kadından dün geceden bu yana haber alınmaması üzerine AFAD ekiplerinin de dahil olduğu arama çalışması başlatıldı

Cuma Mahallesi Okul Caddesi Numara 33’teki Kaymakamlığa bağlı sosyal konutlarda yaşayan, mahallesinde "Zeliha" adıyla bilinen 85 yaşındaki Elmas Altınkurt’tan haber alınamaması üzerinde ilçe teyakkuza geçti. Komşuları dün gece ışığının yanmadığını söyledikleri yaşlı kadının kapısını bu sabah saatlerinde çaldı. İçeriden haber alamayan komşular Vakıf Müdürlüğüne haber verdi. Kadından haber alınamaması üzerine durum polis ve jandarmaya bildirildi. Gün boyu polis ve jandarmanın aradığı yaşlı kadının izine rastlanılamazken Aydın Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine haber verildi. AFAD ekipleri, İlçe Emniyeti ve Jandarma işbirliğinde kadının evinin çevresinde ve ölen bir yakınını ziyarete gitmiş olabileceği şüphesiyle mezarlık bölgesinde uzun süre arama yapıldı. Kadının izine rastlanılmaması üzerine aramalara ara verilirken, çalışmalara sabah saatlerinde devam edileceği öğrenildi.
  Eşinden boşandığı belirtilen yaşlı kadının çocuğu ve ilçede yakınının olmadığı bilgisine ulaşıldı. Bu sebeple aramaların geniş çaplı olarak sürdürüleceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.