Karacasu’da Kaymakam Koltuğuna Öğrenciler Oturdu

Karacasu’da Kaymakam Koltuğuna Öğrenciler Oturdu

Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu Karacasuyu Sevenler İlköğretim Okulu öğrencilerine bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında Karacasuyu Sevenler İlköğretim Okulu öğrencileri ve yöneticileri, Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül’ü makamında ziyaret etti. Kendisine ziyarete gelen öğrencileri makam koltuğuna oturtan Kaymakam Gül, tüm çocukların gününü kutladı. Kaymakam Gül yaptığı açıklamada: “ Mustafa Kemal Atatürk ’ün kurduğu, korunması ve yaşatılması için de, Türk Milleti’ne emanet ettiği, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz.23 Nisan’ın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması sebebiyle Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür. Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan güç, yetişmiş insan gücüdür. Bunun için de, çağın bilim ve teknolojisinin temeli olan eğitim kurumlarımızın sayısını arttırmak, çağın bilim ve teknolojisiyle donatmak, eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek, çocuklarımızı çok iyi şekilde geleceğe hazırlamak zorundayız” ifadelerine yer verdi.

“BİZİM GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN ELİNDE”

Çocuklara hitaben konuşmasına devam eden Kaymakam Yavuz, “Sizlere düşen görev; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, yarınlarımızın güvencesi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.