Karacasu'da sel felaketi

Karacasu'da sel felaketi

Aydın'ın Karacasu ilçesinde şiddetli yağış, sel ve su baskınlarına yol açtı. Yağışın ardından bir çok sokak suyla kaplanırken belediye görevlileri saatlerce yolları açmak için çalıştı.

Karacasu'da gece başlayan ve etkisini sürdüren şiddetli yağış, taşkınlara neden oldu. Yağmurun ardından rögarlar suyla doldu. Taşkının artması üzerine bölgeye ASKİ ve Karacasu Belediyesi'ne ait ekipler sevk edildi. Ekipler sabah saatlerine kadar yollarda çalışmalarına devam ederken çalışmalar yeni günde de sürüyor. 

Taşkınların büyümemesi için çalışma yapıldığını söyleyen Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,  "Karacasu’da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın Karacasu’yun cadde ve sokaklarında taşkın oluşturmaması için Karacasu ASKİ ve Karacasu Belediyesi ekipleri sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü.Sabah saatlerinde bastıran şiddetli yağış sonrası rögarların yağmur suyunu kaldırmaması sonucu oluşan taşkınlara anında müdahale edilerek, sabah mesai saatine kadar Karacasu merkezdeki tüm taşkınlar önlendi. Çevre  mahallelerimizde kepçe,grayder,kamyon ve ekipman desteği ile çalışmalar hızla devam ediyor." ifadelerini kullandı.

1-122.jpg

2-121.jpg

3-115.jpg

4-082.jpg

5-047.jpg

6-037.jpg

7-020.jpg

8-014.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.