Karacasu'da Sosyal Medyadan Uyuşturucu Pazarlığı!

Karacasu'da Sosyal Medyadan Uyuşturucu Pazarlığı!

Sosyal medyaya düşen uyuşturucu pazarlığı, zehir tacirlerini ele verdi.

Karacasu’da sosyal medyaya düşen uyuşturucu pazarlığı, zehir tacirlerini ele verdi. Sosyal medyada paylaşılan video görüntüleri üzerine savcılık harekete geçti. Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu olayla ilgili aralarında Belediye Zabıta Müdürünün de olduğu 5 kişi gözaltına alındı. 

Karacasu’da, Yazır Mahallesinde yaşayan ve uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen çiftçi İ.O.’nun araç içinde yapılan pazarlık esnasında gizli çekilen video görüntülerinin paylaşılması şok etkisi yarattı. Uyuşturucu pazarlığı yapıldığı sırada videosunu çeken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler daha sonra videoyu sosyal medyada paylaştı. F.A. adlı kişinin yaptığı paylaşımın altına “Bu uyuşturucu satıcısını Karacasu’da barındırmayın. Genç ve çocuklarınızı zehirleyen İ.O.’yu jandarmaya ihbar edin. Bu bir vatandaşlık görevidir” şeklinde yorum yaptığı video paylaşımları, paylaşımı yapan F.A. adlı kişiyle birlikte uyuşturucu tacirlerini ele verdi. 

ZABITA MÜDÜRÜ DE İHBAR EDEN DE GÖZALTINDA 
Sosyal medyada yankı uyandıran paylaşımlar üzerine savcılığın talimatı ile jandarma ekipleri harekete geçti. Jandarma ekipleri iki aydır peşinde oldukları videoda kimliği açıkça belli olan İ.O.’nun evine operasyon düzenledi. Olayla ilgili İ.O. gözaltına alınırken, soruşturmayı derinleştiren jandarma, aralarında zabıta müdürü M.M.’nun da olduğu O.T. Y.Y. ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ihbarda bulunan F.A. olmak üzere 4 kişiyi daha gözaltına aldı. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.(Gülay Öztekin-Hedef Gazetesi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.