Karacasu'da yangın!

Karacasu'da yangın!

Karacasu'da elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangında bir ev kül oldu.

Olay dün, Karacasu'ya bağlı Aşağı Görle Mahallesinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, çiftçilikle uğraşan 48 yaşındaki evli ve 5 çocuk babası Reşat Aytar, eşi Raziye Aytar ile tütün dikmek için tankera su doldurmaya gitti. Evden çıktıktan kısa süre sonra Aytar çiftine ait evde dumanların yükseldiğini gören komşuları itfaiyeye haber verdi.
Evin sahibini de arayıp evin yandığını haber veren komşular, itfaiye gelene kadar yangına müdahale etti. Mutfak tüpünün patlaması ile yükselen alevler, evde bulunan mazot ve zeytinyağının da tutuşmasıyla, itfaiyenin olay yerine gelmesine kadar ev tamamen yandı.

Gözlerinin önünde evlerinin alev alev yandığını gören ev sahipleri, göz yaşlarına hakim olamadı. Evsiz kalan Ayter ailesi, "Neyimiz var neyimiz yok hepsi yandı. Hiç bir şey kurtaramadık. Sırtımızdakilerden başka bir şeyimiz kalmadı. Canımızı kurtardığımıza şükrediyoruz" diye gözyaşı döktü.

whatsapp-image-2019-05-11-at-19-33-10.jpeg

Yangına Karacasu itfaiyesinin yani sıra Denizli sınır komşusu olan Kale'nin Gölbaşı Mahallesinden gelen itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına katıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.