Karacasulu esnaf kansere yenik düştü!

Karacasulu esnaf kansere yenik düştü!

Karacasu Sanayi Çarşısında soğuk demirci olarak çalışan 46 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Tarkan Uzkuç, 5 yıldır mücadele verdiği kansere yenik düştü.

Yaklaşık 7,5 aydır tedavi gördüğü İzmir Kent Hastanesinde bu sabaha karşı hayata gözlerini yuman Uzkuç, genç yaşta vefatıyla ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 
Karacasu’nun sevilen sanayi esnaflarından Tarkan Uzkuç’a 5 yıl önce bağırsak kanseri teşhisi konuldu. Yaklaşık 7,5 aydır da İzmir Kent Hastanesinde tedavi gören Uzkuç, aynı zamanda şeker ve hepatit hastası idi. Bir hafta önce hastalığı ilerleyip yoğum bakım ünitesine alınan Uzkuç, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Bu sabaha karşı hayata gözlerini yuman Uzkuç’un acı haberi Karacasu’ya düştü. Genç yaşta hayatını kaybeden Uzkuç, başta ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. 
Cenazesi İzmir Kent Hastanesinden alınarak Karacasu’ya getirilecek olan Uzkuç, bugün ikindi namazına müteakip Aşağı Görle Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında son yolculuğunu uğurlanacak. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.