Karacasulu genç yaşam savaşı veriyor

Karacasulu genç yaşam savaşı veriyor

Aydın Karacasu’nun tanınmış esnaflarından ELA Çiçekçilik sahibi Özlem Ekli’nin 21 yaşındaki erkek kardeşi Hüseyin Karabay, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşam savaşı veriyor.

Su fabrikasında yeni işe başlayan Hüseyin Karabay, iki gün önce kalçasına oluşan ağrı nedeniyle gittiği Karacasu Devlet Hastanesinde vurulduğu iğnenin kalbine vurduğu iddia edildi. İğne vurulup eve gittiğinde ağrısı dinmeyen Karabay, nefes alıp vermekte zorluk yaşayınca ekmek fabrikasında çalışan annesi Aynur Karabay’ı eve çağırdı. 112 ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne oradan da ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan genç yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

7 AY ÖNCEDE ANJİYO OLDU

Yaklaşık iki yıl önce babası Ahmet Karabay'ı bypass ameliyat masasında kaybeden Hüseyin Karabay’ın 7 ay önce anjiyo olduğu ve kalp rahatsızlığı nedeniyle askere alınmadığı öğrenildi. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Hüseyin Karabay’ın ablası Özlem Ekli, “Kardeşim kalp kasılması, kalp sıkışması yaşıyordu. Gitmediğimiz doktor kalmadı. En az 8-10 doktora gösterdik. Doktorlar kalpte tek bir şey bulamadı. En son kalça ve bel ağrısı nedeniyle Karacasu Devlet hastanesine gitti. Orada yapılan iğne kalbine vurmuş. Eve gönderildikten kısa bir süre sonra fenalaşınca ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Oradan da Üniversite hastanesine. Tedavisi sürüyor. Şu anda sağlık durumu ile ilgili net bir şey söylemek için erken. İnşallah sağlığına kavuşmuş olarak hastaneden taburcu olacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum