Karacasulu Kader son yolculuğuna uğurlandı

Karacasulu Kader son yolculuğuna uğurlandı

İntihar ederek yaşamına son veren Aydınlı Kader İngay (20) son yolculuğuna uğurlandı.

Karacasu’nun Tekeliler Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşadığı evde anne babası tarlada iken kendini tavana asarak intihar eden üniversite mezunu Kader İngay, son yolculuğuna uğurlandı. Karacasu Devlet Hastanesinde ön otopsisi yapılan İngay’ın cenazesi kesin ölüm nedeni saptanmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Otopsinin ardından cesedi Karacasu’nun Tekeliler Mahallesinde evine götürülen genç kız, ikinci namazına müteakip mahalle camisinde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazesi evden çıkarılıp camiye götürülürken annesi sinir krizi geçirdi.

BİR GÜN ÖNCE ASKER EĞLENCESİNE KATILMIŞ

Üniversiteden mezun olduktan sonra geçen yıl Karacasu Devlet Hastanesinde staj yaptığı öğrenilen genç kızın intiharından bir gün önce de amcasının oğlunun asker eğlencesine katıldığı, babası Bekir İngay ile birlikte çıkıp gülüp oynadığı ve neşeli tavır sergilediği bildirildi. Psikolojik bir sorununun olmadığı ancak kendi halinde içine kapanık bir genç kız olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, “Sırrını da beraberinde mezara götürdü. Hiç bir sorunu yoktu. Nasıl canına kıydı anlamış değiliz” diye konuştu.

Cumhuriyet Savcılığının başlatmış olduğu soruşturma kapsamından evde bulunan genç kıza ait günlüğü ve cep telefonunun incelemeye alındığı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.