Karacasulu Recep milli takıma çağrıldı

Karacasulu Recep milli takıma çağrıldı

Karacasu’da yetişen ve Nazilli Belediyespor’un alt yapı takımlarında kaleci olarak görev yapan Recep Arınç Orta, U14 Milli Takımının, 11-14 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul'da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosuna davet edildi.

Nazilli Belediyespor altyapısında kalecilik yapan ve yeteneği ile adından söz ettiren Recep Arınç Orta geçtiğimiz aylarda U-14 milli takımlar Ege karmasına seçilmişti. Futbola Karacasuspor’da başlayan 2003 doğumlu Recep Arınç Orta, ardından Nazilli Belediyespor’a transfer oldu. 2 senedir Nazilli Belediyespor’da gelişimini sürdüren Recep Arınç Orta, milli takım aday kadrosuna seçilerek önemli bir başarı elde etti. Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamada U14 Milli Takımımızın, 11-14 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul'da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 11 Nisan 2017 Salı günü saat 17.00'de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak” bilgilerine yer verildi. 

NAZİLLİ BELEDİYESPOR TEBRİK ETTİ

Nazilli Belediyespor’dan yapılan açıklamada da “U14 Milli Takımımızın, 11-14 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul'da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosuna U14 takım kalecimiz, Recep Arınç Orta davet edilmiştir. Genç kalecimizi ve üstünde emeği olan başta Murat Türkar olmak üzere tüm hocalarımızı tebrik ederiz" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.