Karacasulu Sevilen Esnaf Hayatını Kaybetti!

Karacasulu Sevilen Esnaf Hayatını Kaybetti!

Karacasu’nun tanınmış esnaflarından Bakan Petrol’ün sahibi 87 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Süleyman Bakan, iki haftadır tedavi gördüğü Nazilli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Bakan’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Tabak Hacı İbrahimler Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. 
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde Radyoloji Uzmanı Dr. Yıldız Bakan Akçay ile Hüseyin ve Süleyman Bakan’ın babaları Hüseyin Bakan, uzun yıllar yurt dışında çalıştıktan sonra 1984 yılında memleketine dönüş yaptı. Karacasu’da 1986 yılında Bakan Petrol'ü hizmete açan Süleyman Bakan, 33 yıldır faaliyetini sürdüren akaryakıt istasyonunun yanı sıra gübre ve tüp bayiliğini de yaparak ilçe halkına uzun yıllar hizmet etti. 
İki hafta önce yakalandığı zatürre nedeniyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Bakan, yaşam savaşını kaybetti. 
Bakan’ın cenazesi Cumaönü Cami'sinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tabak Hacı İbrahim Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi ve sevenlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. (Gülay Öztekin-Hedef Gazetesi)

karacasulu-esnaf-sevenlerine-veda-etti-96596-6e89a72a917afb882b460963ccb924ee.jpg

karacasulu-esnaf-sevenlerine-veda-etti-96596-fe301a7d55bfae76e980d782ecde84ab.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.