Karacasulu sevilen öğretmenin ölümü sevenlerini üzdü

Karacasulu sevilen öğretmenin ölümü sevenlerini üzdü

Karacasu’nun yetiştirdiği değerli eğitimcilerden evli ve 3 çocuk babası emekli öğretmen Erdoğan Kabasakal 81 yaşında kanser tedavisi gördüğü hastanede kalbine yenildi.

Ani vefatıyla sevenlerini üzen Kabasakal’ın cenazesi, öğle namazına müteakip Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Tabak Hacı İbrahim Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Karacasu’da sayısız öğrenci yetiştiren, Ortaklar Öğretmen Okulu mezunu Erdoğan Kabasakal'a bir ay önce gittiği Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nde prostat kanseri teşhisi konuldu. Son bir buçuk ayda yaşadığı aşırı kilo kaybı nedeniyle kontrol için gittiği hastanede kanser teşhisi konulan emekli öğretmen Kabasakal, bir aydır tedavi gördüğü Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kabasakal’ın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Yüksel Kabasakal'ın eşi; Ahmet, Atilla, Canan Kuyum Kabasakal’ın babası olan emekli öğretmen Erdoğan Kabasakal’ın vefatı ilçede büyük üzüntü yarattı. Uzun yıllar Atatürk İlkokulu, Merkez İlkokulu ve Karacasu Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan, son olarak da Karacasu Sevenler İlkokulu Müdürlüğü görevinde iken emekli olan öğretmen Erdoğan Kabasakal, öğle namazına müteakip Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Tabak Hacı İbrahim Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine eğitimci meslektaşları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.