Karadeniz Derbisi Giresunspor’un

Karadeniz Derbisi Giresunspor’un

PTT 1. Lig’in 32. haftasında oynanan ve Karadeniz derbisi olarak nitelendirilen Orduspor-Giresunspor maçında 3-0’la gülen taraf Giresunspor oldu. Maç sonunda teknik direktörler açıklamalarda bulundu.M...

PTT 1. Lig’in 32. haftasında oynanan ve Karadeniz derbisi olarak nitelendirilen Orduspor-Giresunspor maçında 3-0’la gülen taraf Giresunspor oldu. Maç sonunda teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Maç sonunda yapılan basın toplantısında konuşan Orduspor teknik direktörü Hüseyin Özcan, oyun anlamında iyi oynadıklarını ancak skor anlamında rakibin kazandığını söyledi. Maçta üstün bir mücadele gösterdiklerini belirten Özcan, "Her iki takım açısından da önemli bir müsabakaydı. Oyunun geneline baktığınızda farklı bir görüntü, skora baktığımızda farklı bir sonuç ortaya çıktı. Oyunun başından sonuna kadar mücadele anlamında var olmaya çalıştık. Topu iyi kullandığımızı düşünüyorum. Oyuna hakim olduk. İlk yarı kazandığımız pozisyonları gol ile sonlandıramadık. Bu bizim ilk yarı en büyük dezavantajımız oldu. Rakibin ölü toptan kazanmış olduğu gol sonucu devreyi 1-0 geride kapattık. İkinci yarı oyunu kontrolü yine bizde idi ancak golü bulan rakip takımdı. Kendi adımıza iyi bir mücadele ve oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Skor anlamında üzgün olduğumuzu da belirtmek isterim" dedi.

GİRESUNSPOR CEPHESİ

Net bir galibiyet aldıklarını ve ligi yukarılarda bitirmek istediklerini belirten Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, galibiyet için mutlu olduklarını ifade etti. Taraftarın kendisine yaptığı küfürü doğru bulmadığını aktaran Sözeri, "Ülkemizin gururu olan annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Orduspor gençlerini kutlamak lazım, çünkü ellerinden gelen ne varsa yapıyorlar. Sahada verebildikleri ve yapabildikleri bu. Baktığınız zaman ligde Denizlispor’u yendiler Antalyaspor’u şampiyonluktan ettiler. Biz bunun bilincinden olarak çalıştık. Rakibe saygı duymanın ne demek olduğunu gösterdiler. Net bir galibiyet oldu. Hedefimiz ligi ne kadar yukarı da bitirirsek o kadar iyi olur. Maçta 200-300 kişi anneye küfrediyorsa ben bunu Orduspor taraftarına mal etmiyorum. Kendine yakışanlar yakışanı yapmıştır. Bunu kendilerine yakıştırıyorlarsa yapmaya devam etsinler. Eğitim şart" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.