Karakaş’tan ‘İstifa’ Açıklaması

Karakaş’tan ‘İstifa’ Açıklaması

Geçtiğimiz gün Ak Parti Eğil İlçe Başkanlığı’nda 4 kişinin istifa ettiği yönünde çıkan haberlere açıklama getiren İlçe Başkanı Mehmet Karakaş, toplu istifaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.AK Parti...

Geçtiğimiz gün Ak Parti Eğil İlçe Başkanlığı’nda 4 kişinin istifa ettiği yönünde çıkan haberlere açıklama getiren İlçe Başkanı Mehmet Karakaş, toplu istifaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

AK Parti Eğil İlçe Başkanı Mehmet Karakaş, parti genel merkezi tarafından belirlenen Diyarbakır milletvekili adaylarının kente yakışmadığını gerekçe göstererek bazı üyelerin istifa ettiği yönündeki haberlerin doğruyu yansıtmadığını dile getirdi. İlçe Başkanı Karakaş, “Ak Parti teşkilatı kişisel istekler doğrultusunda değil, toplumun beklentilerini daima ön planda tutmuştur. Kişisel beklentileri her şeyden üstün gören ve bu davayı şahsileştirenleri Ak Parti olarak tespit etmek her zaman mümkün olmayabilir. Aday belirleme sürecinin ne kadar titiz ve yerinde olduğu gerçeğini bu vesileyle kamuoyu bir kez daha görmüş oldu. Genel merkezimiz tarafından yapılan yoğun çalışmalar sonucu bölge insanları tarafından ilgi gören ve bölge halkının sevgisine mazhar olmuş değerli adaylarımız belirlenmiştir. Keza Ak Parti’nin Diyarbakır’a vermiş olduğu önemin en belirgin örneklerinden biri Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ve devlet eski bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu’dur. AK Parti Diyarbakır milletvekilleri adaylarından oluşan 11 kişilik listenin tamamı bize göre Eğillidir. Belirlenen adaylar genel merkezin teşkilatlara emanetidir” dedi.

Eğil İlçe Başkanı Mehmet Karakaş, istifa ettiğini duyuran Harun Karakoç’un asıl gerekçesinin başka bir siyasi partiden aday ve birinci dereceden akrabası olan birine destek vermek olduğunu söyledi. Karakaş, ayrıca ilçe teşkilatında toplu bir istifanın söz konusu olmadığını bu tür haberlerin de gerçek dışı olduğunu dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.