Karakolda oğlunu ararken kızını buldu

Karakolda oğlunu ararken kızını buldu

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bir eve yapılan operasyonda 4 ayrı yere saklanmış satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Efeler’de bir ihbarı değerlendiren emniyet ekipleri Ata Mahallesinde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda 4 ayrı yere saklanmış satışa hazır uyuşturucu madde ile bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili S.S., E.K. ve D.Ö., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen zanlılardan D.Ö., adli kontrol şartı ile serbest kalırken, S.S. ile E.K., “Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak ceza evine gönderildi.

CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLARINA BAKMAK İÇİN SOKAKTAN KAĞIT TOPLUYOR

E.K.’nın annesi B.K., ailedeki 3 kişinin cezaevinde olduğunu söyledi. Bir oğlunun da epilepsi hastası olduğunu söyleyen anne B.K., “Epilepsi hastası oğlumu aramak için karakola gittim. Oğlumu karakolda ararken, kızımı karakolda buldum. Abisi de karakolda ablası ile ilgili bildiği her şeyi itiraf etmiş. Kızımın tutuklanması ile bir evden 3 kişi ceza evine girmiş olacak. Sokaklarda kâğıt toplayarak hem evimi geçindiriyorum. Hem de cezaevindeki kızım ve oğluma bakıyorum. Şimdi de 3 evladıma bakacağım. Anne olmak çok zor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.