Karaman’da Üst Geçitlerde Sona Gelindi

Karaman’da Üst Geçitlerde Sona Gelindi

Karaman Belediyesi ve TCDD işbirliğinde yürütülen, Larende, Sümer, Yenişehir ve Şeyh Şamil mahallelerinin şehir merkezine bağlantısını sağlayacak olan üst geçitlerde sona gelindi.Çalışmaları yerinde i...

Karaman Belediyesi ve TCDD işbirliğinde yürütülen, Larende, Sümer, Yenişehir ve Şeyh Şamil mahallelerinin şehir merkezine bağlantısını sağlayacak olan üst geçitlerde sona gelindi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, önümüzdeki günlerde Fen İşleri Müdürlüğünce bağlantı yollarının yapılarak sıcak asfalt serileceğini söyledi. Yakın zamanda her iki geçiş güzergahının hizmete açılacağını ifade eden Başkan Çalışkan, “Karaman, belediyemizin projeleri ve kamu yatırımları ile birlikte her geçen gün daha modern bir yapıya kavuşuyor. Şehir içi araç ve yapılmakta olan hızlı tren trafiğini daha güvenli bir hale getirecek olan üstgeçit çalışmasında artık son aşamaya gelindi. Yapım çalışmaları tamamlanmak üzere. Fen işleri ekiplerimiz bağlantı yollarını yapıp asfaltını serecek. Asfalt çalışması tamamlanır tamamlanmaz her iki üst geçitte hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.