Karaosmanoğlu: “Hedefimiz AB Şehirlerini Geçmektir”

Karaosmanoğlu: “Hedefimiz AB Şehirlerini Geçmektir”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Beled...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile Derince Ordulular Derneği’ni ziyaret etti. Dernek başkanı Recep Ali Duyar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “12 yıldır şehrimizi daha yaşanabilir bir yere dönüştürürken sizlerden hiç ama hiç kopmadık. Vadilerimizi ve sahillerimizi güzel bir hale getirdik. Doğalgaz ve altyapıda iyi noktalara geldik. Hedefimiz Avrupa Birliği(AB)’ne üye ülkelerin şehirlerinden daha iyi yerlere gelmektir” dedi.

Ziyarette dernek yönetimi ve üyeleriyle yaptığı sohbette mazlumları kucaklayan, zalimlere karşı dik duran bir Türkiye’nin dünya devletlerinden bazılarını rahatsız ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu da, “Zalimlerle hiçbir zaman aynı safta yer almadık. Üstat Akif’in dediği gibi kanayan yara gördüğümüzde ciğerimiz yanar. İslam coğrafyasının bu zor zamanlarında güçlü bir Türkiye’nin önemini ve sıcak elini oradaki insanlar hissediyor. Dost elimizi uzatıyor ve bölgelere asla duyarsız kalmıyoruz. Güçlü bir hükümet ancak bunları yapabilir” ifadelerini kullandı.

Sahipsiz vatanın batmasının hak olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Ordulu hemşerilerimiz ülkesine sahip çıkacak ve 2023 hedeflerine ulaşmasında bizlere ve hükümetimize bir kez daha destek verecektir. Şu anda oynanan ayak oyunlarına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bunun için geleceğimiz olan gençlerimizi çok iyi yetiştireceğiz. Bu konuda hepimize görevler düşmektedir. Dernek binalarımızı bilgi evleri gibi düzenleyelim. Büyükşehir olarak bu çalışmalara destek veriyoruz. En büyük yatırım çocuklarımıza yapılandır” açıklamasını yaptı.

Konuşmaların ardından Başkan Karaosmanoğlu, ziyarete katılan vatandaşların sorularına içtenlikle cevap verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.