‘Kararsız seçmen CHP’yi tercih etmedi’

‘Kararsız seçmen CHP’yi tercih etmedi’

CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, Site Editörümüz M.Şevket Altınayar'ın sorularını yanıtlayarak, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde, Nazilli’li kararsız seçmenin CHP’yi tercih etmediğini söyledi. Site Editörümüz M.Şevket Altınayar’ın sorularını yanıtlayan Ali Çankır, CHP’nin köylerden oy alamadığı şeklinde yapılan yorumlara tepki göstererek, “Cumhuriyet Halk Partisi köylerde var olmuştur ve varlığını devam ettiriyor” dedi. Açıklaması sırasında samimi ifadeler kullanan Çankır, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Nazilli’de ki oyu bellidir. Yerel iktidarı elinde bulunduran partiyle kısıtlı zaman diliminde yarışmak bizim için kolay olmadı. İlçe Başkanı olarak görev aldığım tarihten itibaren 56 gün devam eden bir yerel seçim takvimimiz oldu. Kısıtlı zaman diliminde adayımız ve partililerimizle birlikte gerekli çalışmayı yaptığımıza inanıyoruz ve oylarımızda bir artış olduğunu düşünüyoruz. Yerelde bir oy kaybına uğramadık” şeklinde konuştu. 30 Mart seçimlerin ardından 2019 seçimlerine hazırlanmaya başladıklarını ifade eden CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, “İşe sert muhalefet yaparak başlayacağız. Muhalefetin yol gösterici olması gerektiğine, daha belirleyici daha yol gösterici olması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle Nazilli Belediye Meclisi’nde sert muhalefet yapacağız. Nazilli Belediyesi’nde yanlış giden her konuyu halkımızla paylaşma arzumuz var. Olup-bitenden kamuoyunun bilgisinin olması gerekiyor. Nazilli Belediyesi’nin daha şeffaf yönetilmesini istiyoruz” dedi.

ALİ ÇANKIR, HAVADİS’İN SORULARINI YANITLADI

12604kararsiz.jpg

22604chpkyler.jpg

26042019sec.jpg

2604sertmuh.jpg

2604sirket.jpg

NOT: Sitemiz, röportaj verdikleri takdirde, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın 30 Mart Yerel Seçimleri’yle ilgili değerlendirmelerini yayınlayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.