Karayel Seçim Çalışmalarını Akkışla’da Sürdürdü

Karayel Seçim Çalışmalarını Akkışla’da Sürdürdü

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Milletvekili adayı Yaşar Karayel, seçim çalışmalarını Akkışla İlçesinde sürdürdü.Akkışla Belediye Başkanı, Ak Parti Akkışla İlçe Başkanı, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İ...

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Milletvekili adayı Yaşar Karayel, seçim çalışmalarını Akkışla İlçesinde sürdürdü.

Akkışla Belediye Başkanı, Ak Parti Akkışla İlçe Başkanı, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve teşkilat mensupları tarafından ilçenin girişinde karşılanan Karayel, önce İlçe Teşkilâtını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ali Ergül ve İlçe Başkanı Hayrullah Dündar Akkışla’nın devam eden projeleri, ihtiyaçları ve seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Karayel, ilçe merkezinde esnaf ve Türkmen Evi ziyareti yaptıktan sonra, ilçeye bağlı Gömürgen, Ortaköy, Uğurlu, Ganişeyh, Kululu, Uzunçayır, Akin, Alevkışla Mahallerini tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet etti dertlerini dinledi.

Karayel daha önce başka partilere oy vermiş, Akkışlalılar’a, Ak Parti rozeti takarak, partisinin saflarına kattı.

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, ilçeleri için çok büyük önem teşkil eden, Ortaköy Mahalleri ve Pınarbaşı’nın Malak Mahallesi arasındaki 10 km’lik yolun asfalt yapılması için, Karayel’den destek istedi.

Başkan Ergül, ’bu yol asfalt yapıldığı takdirde Pınarbaşı, Şarkışla ve Akkışla İlçeleri birbirine bağlanacaktır. Bu yol ilçenin ekonomik gelişimine çok büyük katkılar sağlayacaktır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.