Kardeşlere Silahlı Saldırı;1ölü,1yaralı!

Kardeşlere Silahlı Saldırı;1ölü,1yaralı!

İki kardeş alacak verecek meselesi nedeni ile çıkan kavgada tabancayla vuruldu.

Aydın’ın Didim İlçesine kısa süre önce gelen Alper Ü. (29) ve Ali Ü. (28) alacak verecek meselesi nedeni ile çıkan kavgada tabancayla vuruldu. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Ali Ü. ölürken kardeşi Alper Ü. ise yaralı.

Olay, dün saat 16:00 sıralarında Yeni Mahalle Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Malatya’da cep telefon işiyle uğraşan Ali ve Alper Ü. kardeşler, iddiaya göre borçlu olduğu kişilerden kısa süre önce kaçarak Didim İlçesinde geldi. Alacaklı olduğu kişiler ise iz sürerek Didim’e gelerek iki kardeşi kaldıkları yerde buldu. Ali Ü. ve kardeşi Alper Ü. ile Malatya’dan gelen alacaklılar arasında tartışma kavgaya dönüştü. Şüpheliler, tabancayla iki kardeşi vurarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı iki kardeşi önce Didim Devlet Hastanesine oradan da Aydın Devlet Hastanesine götürdü. Olaydan sonra kaçan şüphelilerin peşine düşen polis, gece 4 şüpheliyi gözaltına aldı.
HASTANEDE ÖLDÜ
Ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesine kaldırılan Ali Ü. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen gece yaşamını yitirdi. Diğer kardeşi Alper Ü’nün ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Hastanede yaşamını yitiren Ali Ü’nün cenazesi yakınları tarafından alınarak Malatya’ya götürüldüğü öğrenildi.(Burhan Ceyhan)

malatyali-kardesler-aydinda-vuruldu-94289-8d0acbc4c339d1801b65139267e47451.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.