Karısının hırsız olduğunu öğrendi

Karısının hırsız olduğunu öğrendi

Eşi, 27 yaşındaki A.T’nin 9 ayrı hırsızlık suçundan yakalanması ve hakkında 7 kez tutuklama kararı verilmesiyle “seri hırsız” ile evlendiğini anlayan 32 yaşındaki T.T. (32), boşanma davası açtı.

Olay, Efeler’deki Adnan Menderes Bulvarı’nda 27 Haziran’da yaşandı. Arkadaşı S.Ç. ile gezmeye çıkan A.T., iddiaya göre bazı mağazalardan kozmetik ürünü, kadın iç çamaşırı ve bikini çaldı. Dükkan sahiplerinden birinin ihbarı üzerine devreye giren polis, A.T. ile arkadaşı S.Ç’yi gözaltına aldı. Çalınan eşyalar, üzerlerindeki barkodlarıyla birlikte A.T’ye ait kol çantasından çıktı. Bu olay nedeniyle hakkında hırsızlık suçundan 9 ayrı soruşturma başlatılan, 7 dosyada da tutuklama kararı verilen A.T., 3 ay sonra tahliye edildi.

Günlerce ağladı, kimseyle konuşmadı

A.T. ile 2015'in mart ayında evlenen T.T., eşinin seri hırsız olduğunu bu olayla öğrendi. Dünyası başına yıkılan genç adam, hızla boşanma davası açtı. Dava dilekçesinde, A.T’nin sık sık arkadaşı S.Ç. ile gezmeye çıktığı, bu gezilerden sonra ihtiyacı olmamasına rağmen, çok sayıda kozmetik ürünü, kadın iç çamaşırı, diş macunu ve diş fırçası ile eve döndüğü belirtildi. Eşyaları arkadaşının hediye ettiğini söyleyerek kendini savunan eşinden hiç şüphelenmediği vurgulanan T.T’nin, bu olaydan sonra günlerce ağlayıp kimseyle konuşmadığı ifade edildi.

Dilekçede, yaşanan olay nedeniyle T.T.’nin psikolojisinin bozulduğu, toplum içerisinde zor duruma düştüğü, eşine olan inancını ve güvenini yitirdiği belirtildi. Boşanma davası açan T.T., eşi A.T’den 50 bin lira manevi tazminat talep etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.