Karmek Yılsonu Sergisi Açılıyor

Karmek Yılsonu Sergisi Açılıyor

Kartepe Belediyesi ile Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KAR-MEK kurslarında yılsonu sergileri ve belge törenleri heyecanı start alıyor.Kartepe Belediyesi’nin Meslek Edindi...

Kartepe Belediyesi ile Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KAR-MEK kurslarında yılsonu sergileri ve belge törenleri heyecanı start alıyor.

Kartepe Belediyesi’nin Meslek Edindirme Kursları’nda (KAR-MEK) yıl sonu sergi ve sertifika törenleri 13 Mayıs Çarşamba günü Ataevler Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de açılacak genel sergi ile açılacak. Bu yıl 22 merkezde 26 hocasıyla 52 farklı branşta hizmet veren KAR-MEK kurslarından 932 kursiyerin el emeği ürünlerinin sergileneceği yıl sonu törenleri Ataevler Kültür Merkezi’ndeki genel sergi ardından 21 Mayıs Süleyman Şah İlkokulu’nda, 25 Mayıs Arslanbey Ali Kuşçu Bilgi Evi’nde, 26 Mayıs Derbent Düğün Salonu’nda, 27 Mayıs Hasanpaşa Kurs Merkezi’nde ve 29 Mayıs Ataşehir Kurs Merkezi’ndeki sergi açılışı ve belge töreni ile son bulacak.

Vatandaşları, KAR-MEK kursiyerlerinin heyecanına ortak olmaya davet eden Başkan Üzülmez, “Yıl boyu KAR-MEK kurslarına katılarak kendilerini geliştiren ve meslek edinen kursiyerlerimizin el emeği ve göz nuru dökerek ortaya çıkarttıkları eserlerin hazzını hep birlikte yaşamak ve onların heyecanına ortak olmak için düzenleyeceğimiz sergilere tüm halkımızı bekliyorum. Bir meslek öğrenirken aile bütçelerine de katkı sağlayacak kursiyerlerimiz için kurs merkezleri ve donanımlar sağlamanın meyvalarını alacağımız sergilerimizi ilçemizin farklı köşelerinde yaparak geniş kitlelere örnek olmasını da hedefliyoruz” dedi.

Başkan Üzülmez, birbirinden güzel eserler hazırlayan kursiyerleri ve usta öğreticilerinin ürünlerinin büyük beğeni toplayacağına inandığını da ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.