Karne Hediyesi Adana Optimum’dan

Karne Hediyesi Adana Optimum’dan

Adana Optimum’da bu yıl karne heyecanı bir başka yaşanacak. Karnesini alıp Optimum’a gelen tüm çocukların karne sevinci ikiye katlanacak.Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu yıl da karne al...

Adana Optimum’da bu yıl karne heyecanı bir başka yaşanacak. Karnesini alıp Optimum’a gelen tüm çocukların karne sevinci ikiye katlanacak.

Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu yıl da karne alacak tüm çocukları sevindirmeye devam ediyor. Optimum, 12-19 Haziran tarihleri arasında hafta içi günlerde karnesiyle birlikte gelen tüm çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıyor.

Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılı boyunca çalışıp ödülü hak eden çocuklar, karne hediyesi kampanyası ile yaz tatiline harika bir başlangıç yapacak. Belirtilen tarihler arasında, Optimum AVM’deki danışma birimine karnesini getiren tüm çocuklar, sinema biletinden buz pisti biletine, çizgi film DVD alternatiflerinden hikaye kitaplarına, boyama kitaplarından çeşitli kırtasiye malzemelerine kadar birbirinden güzel hediyelerden birine sahip olacaklar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.