Karpuz satışları dolaptan

Karpuz satışları dolaptan

Aydın’da bunaltıcı sıcaklar devam ederken, vatandaşlar serinlemenin yolunu soğuk içecekler tüketerek gidermeye çalışıyor. Market dolaplarında kendine yer edinen karpuzlar, serinlemek isteyenlere bir alternatif sunuyor.

Yaz aylarında en çok tüketilenlerin başında gelen karpuz, susuzluğu giderici ve serinletici özelliğiyle vatandaşların tercihlerinin başında geliyor. Efeler’de 40 derecenin üzerinde seyreden sıcaklarla beraber karpuz satışları dolaptan yapılmaya başlandı. Vatandaşlarının ilgisinin büyük olduğunu söyleyen Çetinler Market sahiplerinden Osman Çetin, insanların karpuzu artık dolaptan istediklerini belirtti. Çetin, “İnsanların yaz aylarında karpuzu tercih ediyor ve bunu da soğuk istiyorlar. Soğuk karpuz ibaresi yapıştırdık dolaplarımıza insanlar bu uygulamayı sevdi. Eve gittiklerinde dolapta soğumasını beklemek zorunda kalmıyorlar” dedi. Soğuk karpuz uygulamasının talep gördüğünü karpuzlar için daha büyük dolap temin edeceklerini belirten Çetin, insanların yaz gününde serinlemesi için bu uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Tezgahtaki karpuz yerine artık dolaptaki karpuzun tercih edildiğini bildiren Çetin, “Marketimizde soğuk karpuz satışları yapıp insanlara hizmet ettiğimiz için memnunuz. İnsanlar bir nebze soğuk karpuzla serinlesinler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.