Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’dan Pankartlı Mesaj

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’dan Pankartlı Mesaj

MHP’den Karpuzlu Belediye Başkanı seçilen ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısına katılmayarak CHP’ye destek verdiği için partisi tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Tuğrul Ozan, kendisini eleştirenlere Belediye önüne astırdığı pankart il

30 Mart yerel seçimlerinde MHP’den Karpuzlu Belediye Başkanı seçilen ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısına katılmayarak CHP’ye destek verdiği için partisi tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Tuğrul Ozan, kendisini eleştirenlere Belediye önüne astırdığı pankart ile cevap verdi. Karpuzlu Belediyesi önüne “Önce Ülkem, sonra ilçem sonra partim. Belediye Başkanı Tuğrul Ozan” yazılı pankart astıran Başkan Ozan, hakkındaki iddiaları sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamalarla cevap vermeye çalıştı. Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın Belediye önüne astırdığı pankart da dikkatlerden kaçmazken, sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı açıklamada yaklaşık 22 yıllık siyasi hayatında Ülkücü karakterinden ilkelerinden taviz vermediğini ve halkın kendilerinden beklentilerini dinleyerek siyasetine yön verdiğini belirtti. Başkan Tuğrul Ozan açıklamasında “Belediye başkanlığı adaylığımız sürecinde de herkesin başkanı olacağımızı, parti farkı veya başka diğer farklılıkların hiçbirini dikkate almadan saygı, sevgi, hoşgörü çerçevesinde açık kapı politikası uygulayarak başkanlık yapacağımızı seçim çalışmalarında dile getirdik. ve bu beyanda halkımızdan oy istedik. Hala bu ilkelerimizin savunucusu ve uygulayıcısı olduğumuzu gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Çünkü artık Karpuzlu’nun bir köy görünümünden çıkıp ilçe görünümüne gelmesi ve her ilçede olan kamu hizmetlerini alması bizim ve Karpuzlu halkının en büyük hedefiydi. Bu hedefleri gerçekleştirmek için halkımız teveccühünü bizden yana kullanmış ve oy vermiştir. Siyaseti halka rağmen yapmadık ve yapmayacağız” ifadelerine yer verdi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İLE İLGİLİ ALDIĞIMIZ KARARIN ARKASINDAYIZ”

Açıklamasında Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı ile ilgili yaşananlara ve kendisi hakkındaki suçlamalara da cevap veren Ozan şunları ifade etti:, “Büyükşehir belediye meclisi toplantısının apar topar AKP ve MHP üyelerine haber verilmeden toplanması ve toplantının ertelenmesine de karşı duranların en başında yer aldık. Çünkü Aydın halkına hizmet için bir araya gelmiş insanların bir partinin keyfi uygulamalarına maruz bırakılması ilkelerimize tersti ve uygun olan duruşumuzu gösterdik. En son 16 Nisan 2014 tarihli Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına katılmama kararımızın da Karpuzlu Halkı için alınmış bir karar olduğunun bilinmesini istiyoruz. Kavga siyasetinin Aydın’ a ve Karpuzlu’ya hiçbir fayda getirmeyeceğini düşündüğümüz için Belediye Meclis üyemiz Müsamettin Ayaz ile birlikte böyle bir karar aldık. Aldığımız bu kararın arkasındayız. Bununla birlikte MHP’nin ilke ve duruşuna aykırı bir davranışta bulunduğumuzu da düşünmüyorum. Çünkü seçim geride kaldı şimdi hizmet zamanı. Büyükşehir Belediye Başkanının farklı bir partiden olması bizim de farklı bir partiden olmamız asla bir araya gelmeyeceğimiz asla kendimizden taraf olmayanı ötekileştireceğimiz anlamına gelmemelidir. Bizim gibi düşünmeyenlerin de düşüncelerine saygımız olduğu gibi birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımızın ve meclis üyelerimizin ve Karpuzlu halkının bizim tavrımızla ilgili en ufak bir şüpheleri olmadığı gibi destekçimiz olduklarını da bizzat belediye başkanlığına gelerek söylediler. Şimdi birlik ve beraberlik içinde yarınlarımızı şekillendirmeye yönelik projelerimizi uygulamaya başlayacağız”

“İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR”

Gerek kamuoyunda gerekse basın yayın organlarında hakkında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan açıklamasını “Şahsım ve arkadaşlarım hakkında söylenen iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. MHP’nin Karpuzlu Belediye Başkanı olarak en iyi şekilde halkımıza hizmet edeceğimize söz verdik ve sözümüzde duracağız. Söylentiler ve iddialar hiçbir zaman bizim kişiliğimizle ve yaşam şeklimizle bağdaşmaz ve söylendiği ile kalır. Yıllarca maddi ve manevi bütün kaynaklarımla tek bir sloganla hareket ettik ve bu sloganla yaşamaya devam edeceğiz. Hizmet bizim işimiz, hizmete devam …” sözleri ile tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.