Kartal Belediyesi Hemşireleri Unutmadı

Kartal Belediyesi Hemşireleri Unutmadı

Dünya Hemşireler Günü’nde Kartal Belediyesi, hemşireler için özel bir program hazırlayarak, günlerini kutladı.Kartal Belediyesi Dünya Hemşireler Günü’nde hemşirelerini unutmadı. Kartal Belediyesi Sağl...

Dünya Hemşireler Günü’nde Kartal Belediyesi, hemşireler için özel bir program hazırlayarak, günlerini kutladı.

Kartal Belediyesi Dünya Hemşireler Günü’nde hemşirelerini unutmadı. Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü hemşireler gününü kutladı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş öncülüğünde Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları bu özel günü pasta keserek ve hediyeler vererek kutladı. Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinliğe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş, Sağlık İşleri Müdürü Sevin Köker, Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ün danışmanı emekli hemşire Vasfiye Yılmaz, Hemşireler Hidayet Topuz, Zeynep Kaya, Zuhal Zorlu, Şengül Erkaya, Fatma Özçelik, Arzu Durmuş, Aysel Arı ve Sağlık İşleri çalışanları katıldı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve belediye personeli adına tüm hemşirelerin gününü kutladı. Mermertaş, Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün tüm çalışanları ve hemşireleriyle Kartal halkına çok önemli olan sağlık hizmeti verdiğini belirterek, “Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, hemşirelerimizin gününü kutluyorum” dedi. Mermertaş, Hidayet Topuz’un da başhemşireliğe atandığını sürpriz bir şekilde açıklayınca Topuz arkadaşları tarafından yapılan tebrikleri kabul ederek Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş’a teşekkür etti. Mermertaş tüm hemşirelere isimlerine özel hazırlanan içi draje dolu kupaları hediye olarak verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.