Kartepe’de Yağmursuyu Izgara Çalışmaları Sürüyor

Kartepe’de Yağmursuyu Izgara Çalışmaları Sürüyor

Kartepe ilçesinde ana arter ulaşım ağına paralel alt yapı düzenlemeleri de aralıksız sürüyor.Kartepe Belediyesi, ilçe halkının aşırı yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına alt yapı çalışmaları kapsam...

Kartepe ilçesinde ana arter ulaşım ağına paralel alt yapı düzenlemeleri de aralıksız sürüyor.

Kartepe Belediyesi, ilçe halkının aşırı yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına alt yapı çalışmaları kapsamında ana arter güzergahlarda yağmursuyu ızgara çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Arat’ın da yakından takip ettiği alt ve üst yapı düzenlemeleri yaz ayları ile birlikte ilçede hummalı bir şekilde devam ediyor.

Ana arter güzergahlarda üst yapı düzenlemelerine paralel yürütülen alt yapı çalışmalarının bir ayağı da yağmursuyu ızgara çalışması olarak Fatih Sultan Mehmet mahallesi Moda sokak üzerinde gerçekleştirildi. Hipodrom ve Atçılık MYO’na ulaşımı sağlayan Demokrasi caddesine bağlantılı kaldırım ve bisiklet yolları yapılan Moda sokak üzerinde belediye ekipleri asfalt öncesi yağmursuyu ızgara çalışması da yaptı.

Yaya ve araç trafiği bakımından önem arz eden güzergahlarda çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Yardımcısı Arat, “Ulaşım ağının her geçen gün geliştiği ilçemizde alt yapı konusunda da ilgili kurumlarla koordineli çalışmalar içinde halkımızın ihtiyaçlarına karşılık verecek düzenlemelerde bulunuyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.