Kavak’ta Hizmet Atağı

Kavak’ta Hizmet Atağı

Kavak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mahallelere giden hizmetler vatandaşların yüzünü güldürmeye başladı.Köy statüsünde iken mahalle statüsüne geçen mahallerde yapılan çalışmalar sa...

Kavak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mahallelere giden hizmetler vatandaşların yüzünü güldürmeye başladı.

Köy statüsünde iken mahalle statüsüne geçen mahallerde yapılan çalışmalar sayesinde kırsal mahalleler de artık modernleşmeye başladı. Divanbaşı Mahallesi’ndeki meydan çalışmalarının ardından Saraykent Mahallesi meydan çalışmalarına ara vermeden başlanıldı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın işbirliği ile yapılan mahalle meydan çalışmaları kapsamında Divanbaşı Mahallesi’nin ardından Saraykent Mahallesi’nde de çalışmalara başlandı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, “Meydan çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlçemize ait tüm mahallelerimizin meydan çalışmaları sırayla tamamlanacak. Muhtarlarımızın yüzlerindeki o mutluluğu gördükçe daha da çalışma azmi ile doluyorum. Vatandaşlarımızı çamurdan kurtarabilmek için mahallelerimizi daha modern bir yerleşim yeri haline getirebilmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.