Kayaağıl Termal Tesislerine Yeni Alanlar

Kayaağıl Termal Tesislerine Yeni Alanlar

Uşak Belediyesi Kayaağıl Termal Merkezi’nin gelişmesi için bir adım daha attı.Vatandaşların en çok sıkıntı çektikleri sosyal mekanlar ve alışveriş mekanları konusunda bir aşama daha geçildi. İhalesi g...

Uşak Belediyesi Kayaağıl Termal Merkezi’nin gelişmesi için bir adım daha attı.

Vatandaşların en çok sıkıntı çektikleri sosyal mekanlar ve alışveriş mekanları konusunda bir aşama daha geçildi. İhalesi gerçekleştirilen market restoran ve sosyal alanların temeli atıldı.

Uşak Belediyesi’nin marka olma hedefiyle çalışmalarına ara vermeden devam ettiği Kayaağıl Jeotermal Merkezi’nde gelişmeler devam ediyor. Bakım ve onarım çalışmalarının ardından vatandaşları beklentilerini karşılayan tesisler için projelerine hız veren Uşak Belediyesi yeni apartlar konusunda da bitirmeye yaklaştı. Apartlarda kalan ailelerin market, restoran ve sosyal mekan sıkıntılarını bilen Belediye bu konuda da temel atarak çalışmaların startını verdi.

Tesislerde inceleme yapan ve konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “ Jeotermalde hergün bir önemli adım daha atıyoruz” dedi.

Termalden faydalanan herkesin fikirlerini referans alarak çalışmalara yön verdiklerini vurgulayan Cahan, “Kentimizin marka değerlerinden birisi olan jeotermalimizi en iyi noktalara getirmek ve bu konuda adından söz ettiren şehirler ile yarışabilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Biz göreve gelmemizin akabinde öncelikle tesislerimizin eksikliklerini gördük ve vatandaşlarımızın hak ettiği bir tesisi yapmak için kolları sıvadık. Bu konuda hedefimizi gerçekleştirdikten sonra daha çok vatandaşımız faydalansın diye yeni apartların yapımına başladık. Bu konuda ise sona yaklaştık. Şimdi ise hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin restoran, kafeterya ve sosyal alan ihtiyacını karşılamak için başlattığımız çalışmada temel atma aşamasını geçtik. Bu nedenle mutluyuz” diye konuştu.

Termal konusunda projeler hazırladıklarını söyleyen Cahan projelerin kente olumlu kazanımlar sağlayacağına dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.