Kaybolan yaşlı kadın dağda ölü bulundu

Kaybolan yaşlı kadın dağda ölü bulundu

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde Köprüovası Mahallesi’ndeki bir yakınının evinden çıktıktan sonra 5 gündür haber alınamayan 84 yaşındaki Alzheimer hastası Hatice Durkadın Doğan’ın cesedi dağda bulundu.

Hürriyet Mahallesi’nde uzaktan akrabası olan Mustafa Kurt’un evinde kalan 2 çocuk 7 torun sahibi Hatice Durkadın Doğan, yakınları ile birlikte Köprüovası Mahallesi’ndeki yakını Yılmaz Taş’ın evine gitti. Gündüz incir toplamaya giden aile, yaşlı kadını evde yalnız bıraktı. Doğan, akşam saatlerinde evden çıktı ve kayıplara karıştı.

 

DEVREYE JANDARMA VE AFAD GİRDİ

 

Akşam eve dönen Yılmaz Taş yaşlı kadının kaybolduğunu fark edince, olayı jandarmaya bildirdi. Jandarma olay yerine gelerek yaptığı inceleme sonrasında Aydın Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. AFAD ekipleri, Köprüovası Mahallesi civarını, ormanı ve dereleri aradı, İzmir il sınırında tarladan dönen çiftçiler yaşlı bir kadının bir otomobile binerek Tire İlçesi yönüne doğru gittiği gördüklerini söyleyince de aramayı bıraktı. Jandarma ekipleri, Doğan’ın bulunması için Tire jandarmasından yardım istendi.

 

CESEDİ DAĞDA BULUNDU

 

İncir toplamaya giden köylüler, Doğan’ın kaybolduğu yerden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta dağda bir ağaç dibinde yaşlı bir kadının cesedini görünce, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede, cesedin Hatice Durkadın Doğan’a ait olduğunu belirledi. Yaşlı kadının cesedi, otopsi için Aydın Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

İki çocuk annesi yaşlı kadının hayatta olan tek oğlunun kaza sonucu ayağında kırık olduğu ve İzmir’de hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.