Kayıp Olan Tuğçe Bulundu

Kayıp Olan Tuğçe Bulundu

Nazilli’den Kuşadası’na gelerek kaybolan 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya, Kuşadası’ndaki bir alışveriş merkezinde arkadaşıyla beraber otururken bulundu.

Nazilli’den Kuşadası’na gelerek kaybolan 17 yaşındaki TuğçeYalçınkaya, Kuşadası’ndaki bir alışveriş merkezinde arkadaşıyla beraber otururken bulundu.

Üç gün önce biri kız iki kuzeniyle birlikte Kuşadası Gençlik Festivali'ne katılmak için Nazilli’den Kuşadası’na gelen 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya, ortadan kaybolmuştu. Genç kızın bulunması için araştırma başlatan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk'un oluşturduğu ekipler, titizlikle çalışmalarını sürdürürken, üç gündür kayıp olan genç kızın festival alanına girmediği belirlendi. Festival giriş bileti için yeterli parası olmayan üç gencin Davutlar Mahallesi’nden şehir merkezine geri dönmek zorunda kaldığı, üç gencin Nazilli’ye dönmek için Kuşadası Otogarı yakınına geldiği, bu sırada Tuğçe Yalçınkaya’nın annesiyle telefonda tartıştığı öğrenildi. Görüşme sırasında telefonunun şarjı biten Tuğçe’nin kendi telefonunu kuzenine vererek kuzeninin telefonu ile annesiyle tartışmaya devam ettiği, tartışmanın sertleşmesi üzerine ise telefonu kapatan Tuğçe Yalçınkaya’nın kuzenlerinin yanından uzaklaşarak ortadan kaybolduğu bildirildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genç kızın Kuşadası’nda bir erkek arkadaşının olduğu iddialarını göz önünde bulundurarak tüm ihtimalleri değerlendirdi. İlçedeki tüm mobese kameralarını incelemeye alan Kuşadası polisi, genç kızı ilçedeki bir alışveriş merkezinde arkadaşıyla beraber otururken buldu. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya’nın annesine teslim edileceği bildirildi. kayip-olarak-aranan-genc-kiz-erkek-arkadasiyl-11049549_o.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum