Kaymakam Bedir’den Hemşehrisine Doğum Günü Sürprizi

Kaymakam Bedir’den Hemşehrisine Doğum Günü Sürprizi

Kütahya’nın Pazarlar İlçesi Kaymakamı Soner Bedir, hemşehrisi olan öğrenciye doğum günü sürprizi yaptı.Pazarlar Anadolu Lisesi 10 sınıf öğrencisi olan Selime Tamer’e pansiyonda arkadaşları tarafından...

Kütahya’nın Pazarlar İlçesi Kaymakamı Soner Bedir, hemşehrisi olan öğrenciye doğum günü sürprizi yaptı.

Pazarlar Anadolu Lisesi 10 sınıf öğrencisi olan Selime Tamer’e pansiyonda arkadaşları tarafından hazırlanan doğum günü eğlencesine Pazarlar Kaymakam Soner Bedir’in de katılması öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Van’ın Erciş ilçesinden olan Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, hemşehrisi 10 sınıf öğrencisi Selime Tamer’e sürpriz yaparak doğum günü eğlencesine katılarak hemşehrisini yalnız bırakmadı. Öğrenciler ile birlikte pastayı kesen Kaymakam Bedir, öğrenciler ile birlikte halay çekti.

Pazarlar Anadolu Lisesi öğrenci pansiyonunda yapılan doğum günü eğlencesine İlçe Kaymakamı Soner Bedir, Anadolu lisesi Müdürü Ömer Duran, nöbetçi öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

10 sınıf öğrencisi Selime Tamer, “arkadaşlarım tarafından benim için hazırlanan doğum günü eğlenceme İlçe Kaymakamımız ve hemşehrim olan Sayın Soner Bedir’in katılması beni mutlu etti. Beni gurbette yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız sayın Soner Bedir’e teşekkür ederim” dedi.

Bu konuda açıklama yapan Kaymakam Bedir, “İlçemiz Anadolu Lisesi Öğrenci pansiyonunda kalan 10 sınıfı öğrencisi Selime Tamer’in doğum günü olduğunu öğrendim. Hemşehrimin gurbette yalnız bırakmayarak doğum günü eğlencesine katılarak sürpriz yaptım. Hemşerimin doğum günü eğlencesine katılarak sevincine ortak olduğumu düşünüyorum. Selime Tamer kızımıza uzun ve başarı bir ömür diliyorum” dedi.(MB-EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.