Kayserispor Basın Sözcüsü Ve Asbaşkanı Tahir Keskinkılıç:

Kayserispor Basın Sözcüsü Ve Asbaşkanı Tahir Keskinkılıç:

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü ve Asbaşkanı Tahir Keskinlılıç yaptığı açıklamasında, "Amacımız Kayserispor taraftarı ve kulüp için en iyi olanı yapmaktır" ifadesinde bulundu.Kayserispor Kulübü Basın...

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü ve Asbaşkanı Tahir Keskinlılıç yaptığı açıklamasında, "Amacımız Kayserispor taraftarı ve kulüp için en iyi olanı yapmaktır" ifadesinde bulundu.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü ve Asbaşkanı Tahir Keskinkılıç’ın, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Genel kurul sonrası devraldığımız kulüpte, yönetim kurulu olarak 2 haftayı geride bıraktık. Kamuoyunun malumu olduğu üzere, geçen bu iki haftalık kısa süre içinde, yönetsel organizasyonun oluşturulması başta olmak üzere birçok öncelikli gündem konuları görüşülmüş, kısa süre geçmesine karşın, loca satışları, kombine ve reklam organizasyonları gibi önemli konularda kulübümüz çıkarları doğrultusunda önemli adımlar atılmıştır. Kamuoyunun beklentisi her ne kadar Teknik Direktör, Sportif Direktör ve transferler konularında atılacak adımların netleşmesi ise de; devraldığımız kulübün hayatiyet arz eden farklı konu ve önceliklerinin de olduğu gerçeği göz ardı edilmemelidir. Dolayısı ile tüm yönleri ile iki hafta içinde önceliklerini tespite çalıştığımız kulübümüz için doğru ve yerinde müdahalelerin yapılması gereğinin, zamana muhtaç olduğu gerçeği unutulmamalıdır. Amacımız, Kayseri taraftarı ve kulüp için en iyi olanı yapmaktır. Yönetim kadrosundaki gerekli birimler, hemen her gün yaptığı; mutat hale gelen ve uzun saatler devam eden toplantılarda, bu amaca hizmet eden önemli kararlar almakta ve başarılı bir Süper Lig keyfinin yaşatılması için var gücü ile hareket etmektedir. Tanımadan muhalefet etme becerisinden öte bir şey yapmayan algı mimarlarının, iki haftadır her konuda çok farklı yorumlar ve eleştiriler getirdiğini gözlemlemek ile beraber, amacımızın kısır tartışmaların içine girmek olmadığını, bilakis varlık sebebimizin kulüp hedeflerin yükseltilmesi olduğunu önemle tekrarlıyoruz. Gelinen son süreçte; 2 haftalık yoğun görüşmeler ve arayışlar neticesinde kulübümüz yönetimi; Teknik Direktör olarak Okan Buruk ile prensipte mutabakat sağlamış ve anlaşma imza aşamasına gelmiştir. Ayrıca Sportif Direktör olarak da Seyit İçgül ile anlaşma sağlanarak kendisinin kulübümüz kadrosuna katılımı sağlanmıştır. Taraftarımızın bizlere inanması, güvenmesi ve sorumluluğumuzun ağırlığını bilerek sabır göstermesi en büyük motivasyonumuz olacaktır. Yapılan bu anlaşmaların tüm Kayserispor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.