Kayserispor’un Yeni Başkanı Derinel Oldu

Kayserispor’un Yeni Başkanı Derinel Oldu

Kayserispor’un Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile aday olan Hilmi Derinel’in yönetimi seçilirken, Mehmet Özhaseki Onursal Başkanlık unvanını bıraktı. Yapılan oylamada Onursal Başkan olarak Büyükşeh...

Kayserispor’un Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile aday olan Hilmi Derinel’in yönetimi seçilirken, Mehmet Özhaseki Onursal Başkanlık unvanını bıraktı. Yapılan oylamada Onursal Başkan olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik seçildi.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen genel kurula Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserispor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Kulübü Başkanı Bekir Yıldız ile Kayserispor üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçilmeden önce Mehmet Özhaseki gündeme Onursal Başkanlık maddesi eklettirdi. Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunması ve ibrası oylandıktan sonra kürsüye gelen Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, "Görev aldığım süre içerisinde üzerime düşeni hakkıyla yapmaya çalıştım. Kanunun emrettikleri de var ama kanun emretmese bile üzerime, düşeni yapmaya çalıştım. Yıllardır Kayseri’nin imajına gölge düşürecek bir harekette bulunmadım. Yıllarca onursal başkanlık yaptım, yaralara merhem olmaya çalıştım, yerel yöneticilerin böyle bir görevi olmasa da hakkıyla yerine getirerek yapmaya çalıştım. Kayserispor’un son döneminde Bekir ağabey sıkıntılı dönemde görev alarak büyük bir özveri ile çalıştı" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki,"Bu konuların oyla bir ilgisi yok siyaseten bir çıkarı da yok. Bu işi memleket meselesi olarak gördük. Yeni bir yola çıktım. Kayserinin projeleri ile ilgili yeni belediye başkanımız çalışacak. Bundan sonra bu emanet Ankara ya giden birine değil de burada çalışan insanın olmalı" diyerek Onursal Başkanlık görevi için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i aday olarak gösterdi.

Divan tarafından yapılan oylamada Kayserispor Onursal Başkanı olarak seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Onurlu bir görev hep yanınızda olacağız, Kayseri’nin adına layık olacak şekilde çalışacağız" diye konuştu.

Yapılan yönetim kurulu seçimine tek liste ile giren Hilmi Derinel, yapılan seçim sonrasında kürsüde yaptığı konuşmada, "Bu işe talip olurken bir memleket meselesi olarak bakıyoruz, bu bir bayrak yarışı asıl olan takımın başarısıdır. 23 Mayıs tarihi Kayserispor için bir milat olacaktır" dedi.

Kayserispor’un yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

SIRA NO KAYSERİSPOR YÖNETİM KURULU

1 HİLMİ DERİNEL YONPAŞ ORMAN ÜRÜNLERİ AŞ.

2 ALİ YILDIZ YILDIZ İNŞAAT

3 AHMET DEMİREL DEMİREL KERESTE

4 BÜLENT İNCİROĞLU İNCİROĞLU OTOMOTİV

5 DURAN GÜVEN ÖDÜL İNŞAAT

6 ERSİN KIRANATLI FORD ÜNALLAR

7 FATİH AKBEYAZ FATİH PLASTİK

8 HACI ÖMER OKUDUCU ÖZDANACI GIDA

9 HASAN AHMET ESKİCİ TEMASER AŞ.

10 HALİL BÜYÜKNALBANT MÜTAHHİT

11 HÜSEYİN BEYHAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

12 İSHAK FAZLIOĞLU ŞAHİN SUCUKLARI

13 KADİR SELİM SEPİCİ AĞAOĞLU

14 MEHMET DELİKAN DELİKAN PETROL

15 MEHMET MİRAT ELMACI ELMACI MADENCİLİK

16 MURAT SAÇMACI ÖDÜL MADENİ EŞYA

17 MUSTAFA DEMİR DEMİR GROUP

18 MUSTAFA USTAOĞLU SİMFER AŞ.

19 ÖZHAN İNCE MAGNET HASTANESİ

20 TAHİR KESKİNKILIÇ KILIÇKAYA HUKUK

21 TUFAN KOÇ TEKSTİL

22 VAHDİ ORHAN MÜTAHHİT

23 VEYSEL ÇİFTCİ İNŞAAT MALZEMELERİ

DENETİM KURULU

1 ALİ BEKARLAR

2 METİN SÖNMEZ

3 MEHMET ÇİFTLİKCİOĞLU

DİSİPLİN KURULU

1 OSMAN ERKÖSE

2 SALİH BALCI

3 YILMAZ BÜYÜKNALBANT

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.