Kazada Ölen Kadının Başını Aradılar

Kazada Ölen Kadının Başını Aradılar

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı kadının kopan başının bulunması için iş makinesiyle arama yapıldı.

Kaza, bu sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Efeler ilçesine bağlı İmamköy Mahallesi Kumkahve mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yenipazar’ndan Aydın istikametine seyir halinde olan Cihan A. idaresindeki 09 Y 0688 plakalı otomobil, Kumkahve mevkiine geldiğinde yolun kenarındaki tezgahında meyve satışı yapan oğlu Hakan Bölük’ün yanından karşıdaki evine dönmek isteyen Mürüvvet Bölük’e (81) çarptı. Karşıdan karşıya gitmek isterken aracın çarpması sonucu karayolunda sürüklenen yaşlı kadın, feci şekilde hayatını kaybetti. Sürücü Cihan A. gözaltına alınırken; ölen Mürüvvet Bölük’ün cesedinin kaldırılması için cenaze aracı istendi. Çevrede yapılan tüm aramalara rağmen yaşlı kadının kopan başı bulunmadı. Yaşlı kadının cesedi, otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SABAH İŞ MAKİNESİYLE ARAMA YAPILDI

Mürüvvet Bölük’ün kayıp olan başının bulunması için Aydın Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden yardım istendi. Kaza mahalline gelen AFAD ekipleri, iş makinesiyle yolun kenarındaki çalıları kazarak ve ekipmanlarla arama yaptı. Yapılan tüm aramalara rağmen yaşlı kadının başı bulunmadı. Bölük’ün bulunamayan başının ezilmiş olabileceği iddia edildi. Acı haberle sarsılan yaşlı kadının yakınları, evlerinde taziyeleri kabul etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.