Kazadan sonra ortaya çıkan ayrıntı üzüntüye boğdu

Kazadan sonra ortaya çıkan ayrıntı üzüntüye boğdu

Onur Dumanoğlu ve Hakan Lekesiz’in hayatını kaybettiği trafik kazasından dakikalar önce yapıldığı ortaya çıkan mesajlaşmada kullanılan sözler şok etti.

Eğlenmek için gittikleri Kuşadası’ndan dönerken Sultanhisar’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Onur Dumanoğlu’nun dakikalar önce arkadaşıyla yaptığı Whatsapp görüşmesinde kullandığı bir söz, talihsiz gencin, yaşanacakları önceden hissettiğini ortaya çıkardı.

Hatırlanacağı gibi, askerden izne gelen arkadaşları Cevdet K. (24) ile birlikte eğlenmek için Kuşadası’na giden Hakan Lekesiz (26) ve Onur Dumanoğlu, (17) Nazilli’ye dönmek için çıktıkları yolda trafik kazası geçirmiş ve hayatlarını kaybetmişlerdi. 27 Mayıs Cumartesi günü sabah 05,30 sularında Sultanhisar’da gerçekleşen kazadan sonra ortaya çıkan bir mesajlaşma yürekleri dağladı.

123-2750.jpg

27 Mayıs Cumartesi sabahı saat 05.10 sularında, yani kazadan dakikalar önce arkadaşıyla Whatsapp üzerinden mesajlaştığı anlaşılan Onur Dumanoğlu’nun ‘yarın oturup konuşalım bi’ ifadesine karşılık verdiği “yarına çıkacağımız belli değil. BEN BUGÜN ÖLDÜM SAYILIR” şeklindeki yanıtı, okuyanları şaşkına çevirdi.

Kazadan dakikalar önce, sıradan bir mesajlaşma olarak değerlendirilecek diyalogun üzerinden bir gün dahi geçmeden, olacakları hissetmiş gibi duygularını ifade eden Onur Dumanoğlu’ndan geriye kalan bu sözler, yaşanacak acıyı adeta haber verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum