Kediye Çarpmamak İsterken Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Kediye Çarpmamak İsterken Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde önüne çıkan kediye çarpmamak için ani manevra yapan minibüs yaklaşık 10 metrelik yükseklikten aşağıya uçtu. Kazada araç içindeki iki kişi şans eseri hafif yaralandı.Alınan...

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde önüne çıkan kediye çarpmamak için ani manevra yapan minibüs yaklaşık 10 metrelik yükseklikten aşağıya uçtu. Kazada araç içindeki iki kişi şans eseri hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmit Malta Mahallesi Ordulular Sokak üzerinde seyir halinde olan Şükrü Durmuş idaresindeki 41 LS 335 plakalı minibüs, önüne çıkan kediye çarpmamak için manevra yapınca dar ve korkulukları bulunmayan yoldan aşağıya uçtu. Yaklaşık 10 metre boyunca takla atarak sürüklenen minibüsteki sürücü Durmuş ile yanındaki Hüseyin Öztürk isimli şahıslar şans eseri hafif yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken aynı yolda daha önce de benzer kazaların meydana geldiğini belirten bölge sakinleri yolda yetkililerin önlem almalarını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.