Kemal Kaynaş Stadyumu Yenileniyor

Kemal Kaynaş Stadyumu Yenileniyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.Kemal Kaynaş Stadyumu’nda yeni çimler serilirken, ışıklandırm...

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Kemal Kaynaş Stadyumu’nda yeni çimler serilirken, ışıklandırma direkleri de yerleştirildi. Çalışmalara hızla devam edilen stadyumda, ihaleyi alan firma tarafından 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalışmaların tamamlanarak teslim edileceği belirtildi. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Kemal Kaynaş Stadyumu’nda devam eden tadilat çalışmalarının ardından yıllardır Karaman halkına hizmet veren stadyum daha kullanışlı ve daha modern hale gelerek hizmet vermeye devam edecek. Yeni yüzüyle Karaman sporuna tekrar hizmet vermeye başlayacak Kemal Kaynaş Stadyumu’nda birçok başarıya imza atılacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.