Kesob’an ’Ahilik Haftası’ Ziyareti

Kesob’an ’Ahilik Haftası’ Ziyareti

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, çeşitli oda başkanlarıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti.Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziya...

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, çeşitli oda başkanlarıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti.

Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyarette, etkinlikler hakkında bilgiler veren KESOB Başkanı Ahmet Övüç, 25 bine yakın esnafı temsil ettiklerini ifade ederek, "Ahilik Haftası’nı her yıl coşkuyla kutluyoruz. Bu yıl da çeşitli etkinliklerimiz var ve bu kapsamda sizlerle birlikteyiz. Esnaflık kültürünün yaygınlaşması ve tanıtılması hususunda Ahilik Haftası’nın büyük katkısı oluyor. Sizlerin de bu hususta bize her zaman desteği oldu. Bundan sonra da olacağından şüphemiz yok. Bizi kabul ettiğiniz ve esnaflara vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyorum" dedi.

"ESNAF BÜYÜRSE ŞEHİR BÜYÜR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında belediye başkanı şapkasıyla değil esnaf şapkasıyla burada olduğunu ifade ederek, "Ben de bir esnafım. Şu anda burada belediye başkanı şapkasıyla değil esnaf şapkasıyla bulunuyorum. Esnaflarımızın dertleriyle dertlenmek, sorunlarına çözüm üretmek bizim için öncelikli işler arasında. Biz esnafa destek olursak, önünü açarsak şehir büyür. Küçük esnaf olarak başlar, biraz büyür KOBİ olur, sonra işletme olur, fabrika olur. Böyle olunca da hem şehir büyür hem ülke büyür. Bu anlayışla her zaman esnafımızın yanında olduk. Esnaf siteleri kurulması, mesleki eğitimler hep bu anlayışın ürünüdür. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızla birlikte olmaya, önlerini açıp gelişimlerine kapı aralamaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.