Kılıç İttifak Adaylarını Ağırladı

Kılıç İttifak Adaylarını Ağırladı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, seçimlere Milli İttifak adı altında girecek olan Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP) adaylarını misafir etti. SP İl Başkanı Ebubekir Coşkun ve BB...

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, seçimlere Milli İttifak adı altında girecek olan Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP) adaylarını misafir etti. SP İl Başkanı Ebubekir Coşkun ve BBP İl Başkanı Yener Gözütok ile milletvekili adayları Atik Akdağ, Ahmet Eşref Yılmaz ve Faik Çalık’ın hazır bulunduğu ziyarette, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, daha önce de kendisini ziyaret eden diğer partilerin adaylarıyla da bu konuyu ele aldıklarını hatırlatarak, “Ben diğer aday arkadaşlarımıza da söyledim: benim siyaset anlayışımın temelini insana hizmet oluşturuyor. Hangi partili olursa olsun, benim insanıma hizmet edenin yeri, başımın üstüdür” dedi.

Milli İttifak heyeti de, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’a, taşıdığı bu siyaset anlayışı dolayısıyla teşekkür ederek, kendilerinin de, siyaseti insana hizmet amaçlı olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.