Kılıçdaroğlu 13 Mayıs’ta İkinci Kez Mersin’e Geliyor

Kılıçdaroğlu 13 Mayıs’ta İkinci Kez Mersin’e Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Mayıs Çarşamba günü Mersin’in Anamur, Gülnar ve Mut ilçelerinde miting yapacak. Bu mitinglerle 7 Haziran seçimleri öncesinde ikinci kez Mersin’e gelecek olan K...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Mayıs Çarşamba günü Mersin’in Anamur, Gülnar ve Mut ilçelerinde miting yapacak. Bu mitinglerle 7 Haziran seçimleri öncesinde ikinci kez Mersin’e gelecek olan Kılıçdaroğlu, ayrıca ilerleyen tarihlerde büyük bir Mersin mitingi de gerçekleştirecek.

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Mersin programına ilişkin basın toplantısı düzenledi. İl binasında il yöneticileriyle birlikte açıklama yapan Özyiğit, seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. CHP örgütlerinin ve adayların, gönüllü partili ve üyelerle birlikte, gençlik ve kadın kollarıyla aktif şekilde çalıştıklarını belirten Özyiğit, seçim sonuçlarına ilişkin oldukça iddialı konuşarak, “İl örgütü olarak hedefimiz, Mersin’de birinci parti olmak en az 5 milletvekili çıkartmaktır. Örgütlerimiz ve adaylarımız vatandaşa, toplumun her kesimine gidiyor, dinliyor, seçmene birebir ulaşarak sorunları tespit edip çözümler üretiyor. 7/24 diyeceğimiz bir tempo, enerji ve gayretle kentin her noktasına ulaşmak için zaman ayırıyorlar. Çünkü bu seçim ülkenin, çocuklarımızın geleceğini direk ilgilendiren bir seçim. Bu anlayış ve inançla örgütlerimiz, vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi’ni sahipleniyor” dedi.

22 Nisan 2015 tarihinde Mersin’de iş dünyası, odalar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu’nun, 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü tekrar Mersin’e geleceğini bildiren Özyiğit, “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, Anamur, Gülnar ve Mut ilçelerimizde mitingler yapacaktır, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerimizde halkımızı selamlayacaktır. İl başkanlığımız, ilçe örgütlerimiz, aday ve seçmenlerimiz olarak genel başkanımızı en iyi şekilde karşılayıp, ağırlayıp vatandaşlarımızla buluşturacağız. Dört gündür bütün çalışmalar planlı, programlı ve özverili bir şekilde devam etmektedir. Mersin’i önemseyen, Mersin’e değer veren, bu seçim sürecinde ve ülkenin bu yoğunluğunda iki defa, ‘Büyük Mersin Mitingi’ için bir kez daha Mersin’e gelecek olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Mersin sahip çıkacak, bağrına basacaktır” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.