Kılıçdaroğlu'ndan Akıllara Durgun Açıklama!

Kılıçdaroğlu'ndan Akıllara Durgun Açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, operasyonların başkanlık sisteminin altyapısını oluşturmak için yapıldığını iddia ederek HDP'yi savundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'dan, HDP milletvekillerine yönelik terör operasyonuyla ilgili açıklama geldi. İzmir'de konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP'ye sahip çıkarak "Demokrasiyi savunuyorsanız seçimle gelenlerin seçimle gitmesi gerektiğini savunacaksınız: Seçimle gelenleri mafya yöntemleriyle susturacağım onları derseniz o ülkeye barışı asla getiremezsiniz." dedi. 

SİVRİSİNEKLE UĞRAŞMAK TERÖRÜ SONLANDIRMAZ
Kılıçdaroğlu, HDP operasyonu için,  "Sivrisinekle uğraşmak terörü sonlandırmaz" ifadelerini kullanarak şunları söyledi;

"Bataklığı kurutmak lazım. Musul’a Rakka’ya gideceğiz diyorlar. İyi gidin, bir sorun sormak istiyorum. Burnunuzun dibinde kandil var, neden bir şey yapmıyorsunuz? Çok açık ve net söylüyorum. Türkiye iyi yönetilmiyor. Freni kopmuş kamyon gibi yokuş aşağı gidiyoruz. Nereye gittiğimizi kimse bilmiyor. "

TÜM BUNLAR BAŞKANLIĞIN ALTYAPISI İÇİN
Kılıçdaroğlu, operasyonların başkanlık sisteminin altyapısını oluşturmak için yapıldığını iddia ederek, "Çok tehlikeli bir sürecin içine sürükleniyor Türkiye.Seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini unutmayın. Seçimle gelenleri ben yakalayacağım, hapse atacağım, öldüreceğim, mafya yöntemleriyle susturacağım onları derseniz o ülkeye barışı asla getiremezsiniz. Aynı muamele sizin başınıza gelse isyan ederdiniz. Siyasette kan davası güdülmez. Eğer sorgulanacaksa, ülkeyi şehirleri silah deposu haline getirenlere göz yumanlara hesap sorması lazım." dedi.

haber7

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.