‘KILINÇ’TAN DAVET ALMIYORUZ’

‘KILINÇ’TAN DAVET ALMIYORUZ’

Site Genel Yayın Yönetmenimiz M.Şevket Altınayar’ın kaleme aldığı ‘SEÇİMLERE 5 KALA KULİSLER HAREKETLİ’ isimli köşe yazısına AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi cevap verdi; ‘Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’tan davet almıyoruz’

İSMİNİN açıklanmasını istemeyen AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Site Genel Yayın Yönetmenimiz M.Şevket Altınayar’ın yazısında yer alan ‘AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın programlarına katılmamayı tercih eden ve bir bakıma ‘boykot’ uygulayan İmran Acar başkanlığındaki Nazilli ilçe yönetiminin Gürcan Ertürk ismini milletvekili adayı olarak hazırladığı konuşuluyor’ ifadelerinin doğru olmadığı savundu.

• ‘KILINÇ’TAN DAVET ALMIYORUZ’

Nazilli İlçe Yönetimi olarak AK Parti Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın hiçbir programından haberleri olmadıklarını söyleyen AK Partili yönetici, “Bilgimiz dahilinde olmayan, davet edilmediğimiz bir programa nasıl katılabiliriz? Bir boykot söz konusu değildir. Bilgi verildiği, davet geldiği takdirde programlara katılırız” şeklinde konuştu. Aynı yönetici, AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu’nun Gürcan Ertürk ismini milletvekili adayı olarak hazırlamadığı ifadelerinin de gerçeği yansıtmadığı sözlerine ekledi.

M.ŞEVKET ALTINAYAR'IN YAZISI
2201msa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum