Kılınç’tan Nazilli’ye yeni okul müjdesi

Kılınç’tan Nazilli’ye yeni okul müjdesi

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, boş durumda bekletilen eski Devlet Hastanesi’nin ilköğretim okuluna çevrileceği müjdesini verdi.

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi ile birlikte Recepbey İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Adalet Barış’tan okulun eksikleriyle ilgili bilgiler alan Kılınç, boş durumda bekletilen eski Devlet Hastanesi’nin ilköğretim okuluna çevrileceği müjdesini verdi.

• YENİ OKULUN ADI DEĞİŞMEYECEK

Nazilli Fatih İlkokulu’nun 2 bin 100 öğrencisiyle birlikte Aydın ilinin en kalabalık okulu olduğunu ifade eden Kılınç, “Okulda orta öğretimde 950 öğrenci eğitim görüyor. Bu sayıyı azaltmak ve daha çağdaş eğitim verilebilmesi için şu anda boş durumda olan eski Devlet Hastanesi’ni ilköğretim okuluna çevirmek için çalışma başlattık. Eski hastanenin bulunduğu alanda yapılacak olan ilköğretim okuluyla birlikte çevredeki okulların da fazla öğrenci sıkıntısını gidermiş olacağız. Yeni okulun adı değişmeyecek ve Fatih İlkokulu olarak eğitimine devam edecek” dedi.

• ‘SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ’

Eski Devlet Hastanesi’nin binalarının yıkılacağını ve yeni binalar inşa edileceğini kaydeden AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç şöyle devam etti: “Aydın ili eğitim yatırımları konusunda Türkiye’de İstanbul ve Ankara’dan sonra üçüncü sırada yer alıyor. Ancak biz bu sonuçla yetinmiyoruz. Aydın il genelinde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için gerekli çalışmaların aralıksız sürdürüyoruz. Aydın il merkezinde, ilçelerinde ve köylerimizde milli eğitimle ilgili sorunları yerinde tespit etmek için ziyaretlerimiz devam ediyor”

HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.