“Kimin malını kime veriyorsun”

“Kimin malını kime veriyorsun”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a yüklenerek, “Bizlerin vergisi ile alınan iki otel Kuşadalılardan ve Aydınlılardan alınarak Aydın Valisi’nin kararı ile Ankara’ya verilmiştir. Kimin malını kime veriyorsun” dedi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Davutlar Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine CHP Aydın Milletvekilleri Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar, Fatih Atay, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“TATİL SADECE ZENGİNİN HAKKI MI?”

Kuşadası’nın Davutlar Mahallesi’ndeki Kültür Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmasına ‘’Güzelçamlı ve Davutlar’ın bizim için ne kadar önemli olduğunu hepiniz biliyorsunuz” diyerek başlayan Özlem Çerçioğlu, şunları söyledi:

“Bizlerin vergisi ile alınan iki otel Kuşadalılardan ve Aydınlılardan alınarak Aydın Valisi’nin kararı ile Ankara’ya verilmiştir. Biz büyükşehir olarak bu malların geriye alınması için hukuk mücadelesi verdik. Bu konuların bir kez daha görüşülmesi için zafer kazandık. Sadece ve sadece zenginlerin mi hakkı tatil yapmak? Bu otellerde yoksul çocuklarımız ve yoksul aileler gelip tatil yapsaydı daha güzel olmaz mıydı? Kimin malını kime veriyorsun? Bu konular yaşanırken bir tane AK Parti Milletvekili sesini çıkartmadı. Kıs kıs kenardan güldüler. Sen başka yerin değil Aydın’ın milletvekilisin. Bizim atalarımız köye hizmet gelsin diye tarlasını bahçesini muhtarlığa bağışlamış. Biz malımıza sahip çıkacağız. Siz buradaki malınıza sahip çıkmazsa malınız Ankara’ya gider. Bu malların geriye kazanılması için sizler adına davamı açtım ve bu malların takipçisi olacağım. Bunun için hizmeti sizlerin ayağına getirdik. Kalkıp da buralardan ta Aydın merkeze gelmeyin diye. Aydın merkezde hangi birim varsa burada da aynı birimler olacak. Biz size söz vermiştik ayağınıza hizmeti getireceğiz diye işte ayağınıza hizmeti getirdik.”

DUALARLA HİZME AÇILDI

Aydın Büyükşehir Kültür Merkezi’nin açılışında, CHP Aydın milletvekilleri Metin Lütfü Baydar, Fatih Atay, Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı okunan duaların ardından kurdeleyi birlikte kesti. Kültür merkezine kısa biz ziyarette bulunan Çerçioğlu, tezgahın başına geçerek vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran dağıttı. Vatandaşlar pilav alabilmek için yoğun bir çaba sarf etti. Çerçioğlu’nun önünü kesen 73 yaşındaki engelli Fatma Tuker, yardım talebinde bulundu. Çerçioğlu, engelli kadına yardım edileceğini sözünü vererek oradan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.