Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Genel Kurul Yaptı

Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Genel Kurul Yaptı

Aile ve Politikalar İl Müdürlüğüne bağı yurt ve evlerde kalan öğrencileri korumak ve kimsesiz çocuklara yardımcı olmak amacıyla kurulan ve Kimsesiz Çocukları Koruma ve Yardım Derneği olağan genel kuru...

Aile ve Politikalar İl Müdürlüğüne bağı yurt ve evlerde kalan öğrencileri korumak ve kimsesiz çocuklara yardımcı olmak amacıyla kurulan ve Kimsesiz Çocukları Koruma ve Yardım Derneği olağan genel kurulunu yaptı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda yapılan genel kurulda mevcut başkan Sultan Esmer bir kez daha başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda yönetim kurulu, denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi. Tek liste ile gidilen genel kurul sonrasında üyelerin oylarını alan Sultan Esmer ikinci kez başkanlığa seçildi.

Genel kurul sonrasında açıklama yapan dernek başkanı Sultan Esmer, gönüllülerden oluşan üyelerle birlikte kimsesiz çocuklara yardımcı olmak amacıyla 1965 yılında kurulan derneği hizmetlerine devam ettiğini söyledi.

Amaçlarının kimsesiz çocuklara yardım etmek olduğunu vurgulayan Esmer, “Yurtlarda kalan ve 18 yaşından gün almış koruma altındaki çocuklara ve gençlere dernek aracılığı ile yardım yapıyoruz. Evlenecek olan çiftlerimizin düğünlerine destek oluyoruz. Eğlenceler, piknikler, iftar yemekleri düzenleyerek destek olmaya çalışıyoruz. Derneğimiz kurulduğu yıldan itibaren bu şekilde hizmet vermeye devam etmiştir. Her konuda destek olan yönetim kuruluna ve üyelerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.