Kıraathanede başlayan yangın hızla büyüdü

Kıraathanede başlayan yangın hızla büyüdü

Söke'de bir kıraathanede çıkan yangında, alevler kısa sürede yanındaki bakkalı da sardı. Büyük maddi hasara neden olan ve iki iş yerini saran yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Yenidoğan Mahallesi 39 sokak Numara 57-58'de sabah saatlerinde, yangın meydana geldi. İddiaya göre, Adem Çelik sabah saatlerinde kıraathanesine gelerek çay ocağını yaktı. Yanan ocaktan, bir süre sonra alevler parlayarak etrafı kapladı. Çelik, yangına müdahale etmek iste de başarılı olamadı. Kendini can havliyle dışarı attı. Plastik kaplama olan çatı tutuşunca, kısa sürede tüm kahvehaneyi saran alevler, yan tarafında bulunan markete de sıçradı. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke İtfaiye Amirliği ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Ekipler bir süre soğutma çalışması yaptı. Kıraathane içerisinde bulunan dolu tüpler, dışarı çıkarıldı.

 

Yangında kıraathane ve bakkal olmak üzere iki iş yerinde büyük hasar meydana gelirken, ölüm ya da yaralanmanın olmayışı sevindirdi. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.